Botox

Botox er den mest populære og hurtigste anti-rynke behandling til at opnå effektiv rynkereduktion og er en effektiv løsning til dig, der ønsker at fjerne uønskede rynker i ansigtet, som fx. pandelinjer, smilerynker, rynker mellem øjenbrynene eller et lille løft af kæbelinjen.

Med alderen mister vi collagen i huden, tyngdekraften begynder at træde ind og solen har måske været hård. Huden bliver mere løs og rynkerne/linjerne begynder at træde frem ved mimik. Disse dynamiske rynker kan nemt behandles med botox. De dynamiske rynker kan med tiden sætte sig til statiske rynker, som kræver filler. Det er altid godt at starte tidligt med botox, så rynkerne ikke sætter sig til blivende rynker Det er altid bedst at forebygge. 

Botox er et lægemiddel (Botulium Toxin A), som blokerer for sammentrækningen af muskler. Når musklerne slapper af, bliver de overfladiske linjer og rynker reduceret. Botox har været anvendt siden 1980’erne til kosmetisk formål. Den lille mængde botox, der bliver anvendt til kosmetisk behandling er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne og forbigående. På verdensplan er der ikke dokumenteret langsigtede komplikationer ved botox. De mest almindelige bivirkninger er ømhed og et lille blåt mærke ved indstiksstedet.

Botox gives med en nål, som er tyndere end tynd. Behandlingen tager ca. 10-30 min afhængig af hvor mange områder, der skal behandles. Det optimale ses efter ca. 10 dage. Virkningen varer ca. 3-5 mdr. Jo flere gange du har fået behandlingen jo længere virker det, da musklen bliver reduceret. Når du stopper med behandlingen med botox vil musklerne langsomt vende tilbage til det oprindeligt udgangspunkt.

Med en smule Botox vil du fremstå yngre, mildere og få et mere friskt udseende. Efter behandlingen kan der ses en let og kortvarig rødme ved indstiksstederne. Dette forsvinder hurtigt. Du skal dog undlade at ligge ned, massere, hård sport eller varme bade 4 timer efter behandling for at undgå spredning til andre muskler i ansigtet. 

På klink Hertz kan vi hjælpe dig med:

  • Panderynker
  • Bekymringsrynken mellem brynene
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Brynløft
  • Nedadvente mundvige
  • Tandkødssmil (Gummy smile)
  • Hamsterposer
  • Rynker over næsen
  • Stramme halsmuskler
  • Tyggemuskler, som vil give dig en mere oval ansigtsform.

Husk at booke tid til en gratis lovpligtig konsultation 48 timer hos vores læge først. Vi tilbyder altid en gratis kontrol efter 14 dage for at tjekke om du er tilfreds og evt. tilbyde en gratis touch-up, hvis der ikke er opnået en tilfredsstillende rynke reducering.